péntek, február 06, 2009

film film film

Filmet néznél? De előtte egy kis infó kéne? Vagy csak kíváncsi vagy más véleményére is a látottakról? Akkor ez a te blogod: Bealvosfilm blog. A filmvélemény blogja.

1 megjegyzés:

  1. Kedves blogger,

    Sajnos semmilyen kapcsolati lehetőséget nem láttam ezen a blogon így nem nagyon tudom hova is küldjem soraimat. Remélem a bejegyzéseket rendszeresen nézed és előbb utóbb csak rálelsz soraimra. Az ötleted jó. Nekem tetszik ahogy a blogokat bemutatod. Egy építőjellegű megjegyzésem lenne. Annak érdekében, hogy a saját értékes tartalmaid még hatékonyabban és gyorsabban tud fejleszteni beültethetnél a blogodba egy FORM -ot amelyen keresztül más bloggerek is precíz címmel és leírással együtt betudnák küldeni blogjukat. Természetesen nem arra gondolok, hogy ezeket automatikusan el kellene fogadni. Az ellenőrzést és a szelektálást továbbra is te végeznéd. A Google DOCS -on belül van is egy ilyen FORM lehetőség amely nagyon jól egybegyúrható a Google Blogger -el.

    Írnál az E-mail címemre egy választ? Abból legalább megtudnám a te E-mail címed és eltudnám neked küldeni a mi blogunk részleteit. Úgy látom SEO címkéd már van és így oda passzolna . . .

    VálaszTörlés