szerda, január 14, 2009

Központban az egészség

Testünk van a középpontjában az egészség blognak, mely szervezetünk kiegyensúlyozott állapotának visszaszerzésében és megőrzésében segít. Az eddigi bejegyzések főként a sav-bázis egyensúly, savasodás - lugosodás témakörét dolgozzák fel. A helyes táplálkozás bizony sok odafigyelést és elsősorban elhatározást igényel. Egészség és táplálkozás a címe annak a blognak amely szintén e tárgykörben de a savas-lúgos témán kívül mással is foglalkozik, így például az asztma, cukorbetegség és ekcéma is szerepel a bejegyzések között.
Orosz Viktória blogja a Cogito az orvostudományról ír, érdekes és hasznos híreket mutat meg - közember-közeli módon - céljai szerint.
Az életstílus blog ebben a témában egy más szemléletű mű, nem kizárólag az egészség, hanem az életstílus és az egészség kapcsolata a blog vezérfonala.
"Egészséges életstílus, egészséges életmód kialakítása amiben jól érzed magad. Nem foglalkozunk mindennel, csak gyakorlatias tanácsokkal a saját életmódod megformálásához."
Végezetül még két blog. Egy az anyajegyekről, melanomákról : mire figyeljünk, szűrés, mit tegyünk. És egy az egészséggondozásról, sok cikk, több nyelven.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése